header object

De Ark is een kinderclub die zich richt op kinderen uit de wijk Kortenbos, de omgeving van onze kerk. Eens in de twee weken is er op zaterdag een clubmorgen. Samen luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel, maken we een mooi knutselwerk en doen allerlei spelletjes. Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan ben je hartelijk welkom op de club!

In de laatste week van de zomervakantie hebben we een bijzondere activiteit: Het is dan vakantiebijbelclub. Tijdens deze clubmorgens hebben we een speciaal programma, er zijn allerlei leuke spelletjes, en ook is er elke dag een verassing.  En niet te vergeten, de laatste dag eten we samen pannenkoeken. Kom je ook? Neem ook je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Elke clubmorgen zijn er verschillende vrijwilligers uit onze gemeente aanwezig. Als je laat weten waar je woont, wordt je door hen opgehaald en thuisgebracht. Je mag natuurlijk ook zelf komen. De club begint om 11:00 uur en is om 13:00 uur weer afgelopen.

De clubmorgens zijn in het buurtgebouw 'De Kronkel' aan het Westeinde. We zien jullie graag op onze clubmorgens! Hieronder staan de datums vermeld dat het kinderclub is.

Rooster

Vakantie Bijbelclub:

vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus

Clubmorgens

zaterdag 12 september

zaterdag 26 september

zaterdag 10 oktober

zaterdag 24 oktober

zaterdag 7 november

zaterdag 21 november

zaterdag 5 december

zaterdag 12 december (kerstfeest met kerstmaaltijd)

 

­